Välj rätt bank när du ska låna pengar

11/08/2009 | 0 Comments

När man ska låna pengar till din bostad, bil eller vad det nu kan vara så ska man se till att man väljer rätt bank! Väljer man fel bank och ta första bästa så kan det sluta med att man har flera hundra kronor extra i ränta varje månad. Undersöker man istället vilken bank på Internet som erbjuder bäst ränta så kommer man att spara in en massa pengar på detta…

Idag erbjuder bankerna olika räntor beroende på vilket lån man ska ansöka till. Ska man låna pengar till en bil så kan räntan ligga mellan 5-15% vilket är en stor skillnad. Om man då “råkar” ta första bästa banken man ansöker om lån till så kanske räntan då ligger runt 13%. Varför inte då surfa runt lite på Internet och leta efter en annan bank som erjuder en lägre ränta och spara mer pengar varje månad?

Det som vi vill komma till här är att man inte ska välja första bästa banken, man ska jämför dem olika billånen om det är det man ska låna till innan man ansöker! Du gör ju självklart som du själv vill, men efter att du har läst denna artiklen så hoppas vi att du kommit på andra tankar.

Tillagd under: Spara pengar

Skriv en kommentar