Tjäna pengar branschen…

25/10/2010 | 0 Comments

Man ser nu för tiden allt fler sajter inom kategorin “tjäna pengar”. Jag själv driver marketshark.se samt 5-6 stödsajter till denna. Och nu har ännu en webbplats ploppat upp inom detta område, och denna gången är det pengarinternet.se som är en relativt ny sida om just tjäna pengar. Detta är både bra och dåligt, jag får mer konkurrens men även möjlighet till att göra fler länkbyten. Även om denna sajten inte länkar till någon av mina sidor.

Om vi återgår till min sida om pengar (marketshark.se) så måste jag dessvärre säga att denna sidan ligger lite på is. Detta för att en framgångsrik person en gång sa till mig att man ska satsa på det som ger inkomst, inte på det man måste kämpa för att få pengar på. Och då fattar väl du också att jag tjänar bättre pengar på annat, och just nu kan jag avslöja att det är min webbyrå som jag startade för cirka 15 månader sen. Men jag har även planer att starta upp sida inom kort, dock så är det lite tråkigt att den tappat från topp 3 till 9 i SERPen, men detta får jag skylla mig själv för… Så tills vidare rekommenderar jag pengarinternet.se som är en uppdaterad blogg om hur man tjänar pengar på Internet…

Tillagd under: Tjäna pengar

Skriv en kommentar