Pengar online och offline

08/02/2010 | 0 Comments

Idag finns det flera olika sätt man kan använda sig av för att tjäna pengar, både online och offline och i denna artikeln tänkte jag berätta ett par sätt som man kan använda sig av. Men först så tänkte jag uppmana er som fortfarande drömmer om rikedom att sluta drömma, för pengarna går inte att tjänas snabbt, man måste jobba för dem!

1. Starta en hemsida eller blogg som är reklambaserad. Det finns dem som äger ett flertal webbplatser idag som lever på att andra besöker dem och sedan med hjälp utav reklamen så tjänar dem pengar.

2. Skapa en tjänst eller produkt och sälj den via auktionssidor (tradera) eller via annonssidor (blocket) och tjäna pengar. Köp billigt och sälj dyrt metoden. Har provat denna själv, dock så krävs det ett stort kapital att börja med samt en hel del kunskap inom området. Du måste bl a veta hur mycket en produkt är värd för att veta om den är värd att köpa och sen sälja lite dyrare.

3. Skriv artiklar åt andra på webben, det kan var inom vilket område som helst. Alla webmasters med god ekonomi är villiga att betala pengar för artiklar.

4. Köp och sälj domännamn på webben. Detta har de senaste 5 åren exploderat världen över, folk köper och säljer som aldrig förr. Att hitta den “perfekta” domänen och sälja till rätt person kan ge flera tusen, om inte miljoner. Det krävs inget stort kapital att börja med, en .SE domän går att köpa ifrån 99 kronor per år och uppåt. Och en .COM domän från ynka 29 kronor / år.

Det finns hur mycket annat som helst att skriva om i denna artikeln, men för att den inte ska bli för lång och tråkig så får du som besökare nöja dig med denna. Vill du läsa om fler metoder så skulle jag rekommendera dig att läsa mer om ekonomi på visapengar.se som delar av denna texten är tagen

Tillagd under: Tjäna pengar

Skriv en kommentar