Min tid är investering

15/02/2010 | 0 Comments

Är man företagare som jag själv är så kan man inte räkna sin tid i pengar. Jag äger idag ett nystartat företag som gör att jag måste slita och jobba riktigt hårt för att kunna plocka ut lön varje månad. Vissa månader kan jag plocka ut riktigt bra med pengar medan andra månader kan det vara riktigt surt i plånboken. Så man måste anpassa sig efter sin ekonomi.

Jag investerar min tid varje dag, oftast mer än 60 timmar i veckan. Så därför anser jag att man inte kan räkna någon timlön. För då skulle jag nog vara miljonär vid det häl laget. Men tråkigt nog så är jag inte det (ännu). Men jag hoppas att mitt företag ska börja arbeta för mig inom en snar framtid så jag slipper att arbeta för det, som jag gör nu. En passiv inkomst är något som jag drömmer om, jag här även haft en annan dröm som jag uppfyllt. Och den är att arbeta från vart jag vill i hela världen. Det enda jag behöver är en dator med internet uppkoppling. Sen är det bara att köra!

Tillagd under: Investera

Skriv en kommentar