Jämför privatlån innan du lånar pengar

Jämför privatlån innan du lånar pengar via Internet! Som du kan se under så har alla dem olika lånegivarna (bankerna) olika räntor och avgifter. Du kan spara in en massa pengar på att välja en annan bank istället för första bästa. Ta en titt under och jämför innan du lånar pengar privat.

Lånegivare Avgifter Ränta Effektiv ränta Månadskostnad
Folkia
Freedom Finance 0-775 Kronor 4,59% 6,55% 841 Kronor
ICA Banken 0 Kronor 3,59% 3,65 – 8,89 % 750-850 Kronor
Ikanobanken 0 Kronor 4,50% 6,91% 850+ Kronor
Real finans
SveaDirekt
Lendo
Pluslån

Alla lånen ovanför är beräknade på att du lånar 100 000 kronor i 15 år till en ränta av 5,95%. På dem flesta lånesidorna ovanför så kan du själv gå in och kalkylera genom en kalkylator. Om du exempelvis bara vill låna 10 000 kronor så kan du genom lånekalkylatorn på respektive sida få fram vad din månadskostnad kommer att bli samt vilken ränta du får låna pengarna till.

Privatlån är i särklass det smidigaste sättet att låna pengar på när du behöver en större summa, kanske för att köpa en ny bil eller för att renovera på huset. Det kan uppstå mängder med anledningar till varför man behöver låna upp till 350.000kr och det är just då som ett privatlån är det smidigaste alternativet. Det är enkelt att ansöka lånet och du får oftast svar inom ett dygn från de flesta lånegivare. Läs mer om att låna pengar med privatlån och se recensioner om de största lånegivarna.

Vi reserverar oss inte för att texten på denna sidan stämmer, lånegivaren kan ha ändrat sin ränta och avgifterna.