Investera tid och pengar

18/08/2009 | 0 Comments

För att lyckas med något nytt så gäller det att investera både tid och en liten investering av pengar. Iallafall när vi talar om Internet! Det gäller att satsa en hel del av sin tid för att bygga upp ett mindre nätverk av webbsidor som man själv äger. Med tiden så kommer man att tjäna igen sina pengar som man lagt ut på sitt/sina projekt. Men det kan ta tid. Det gjorde det för mig när jag påbörjade mina Internet projekt som nu har växt till att vara över 20 sajter som jag själv äger och uppdaterar med nytt innehåll!

Vågar du själv satsa din egna tid för att bygga upp ett imperium av hemsidor som du själv äger? Jag menar, det kostar ju knappt något, bara ett domännamn för runt en hundring samt ett bra webbhotell som du kan ha din sajt på. Har du intresse av detta så ska du göra det. Jag skulle kunna sponsra ditt projekt om du berättar vad det är för projekt!

Jag betalar ditt domännamn samt ditt webbhotell! Så det ända du behöver lägga ut är din tid! Och det ända jag kräver är att du länkar till min sajt från din egna!

Kontakta mig och berätta om ditt nya projekt så kan jag skicka pengar till dig…

Tillagd under: Investera

Skriv en kommentar