Investera pengar i aktier eller fonder, vad ska man välja?

12/08/2009 | 1 Comments

När man ska använda sina egna pengar till att investera i fonder eller aktier så kan man fråga sig själv, vågar jag verkligen? Att investera pengar är en risk som man tar, men även en viss chans till att gå med vinst och tjäna pengar. Nu när finanskrisen ligger över Sverige så kan det vara en viss risk att satsa sina pengar i en eller flera olika aktier. Då kan det vara mycket bättre att kolla upp hur det ligger till med fonderna, för dem flesta har väl sjunkigt nu? Då kan du köpa dem billigt och bara låta dem ligga och vänta tills denna krisen vänder!

Väl när finanskrisen är påväg mer uppåt än vad den är idag så kommer många att skratta sig lyckliga på att dem har gått rejält med vinst. Det kan man även göra om man köper aktier i något bolag som man tror på. Gå till din bank eller logga in på din Internetbank för att kolla hur mycket aktierna och de olika fonderna har gått ner och handla de billigt, det är ett tips från oss på webfinanser.se!

Tillagd under: Aktier, Fonder, Investera

Comments

  1. Birgitta Olsson says:

    Hej! Jag blir förvirrad när det i texten ovan står DEM på tre ställen där det enligt svenska språket ska stå DE. Otroligt att det i alla samhällsskikt och åldrar är svårt att skriva DEM och DE på rätt ställe :-) (Jag är inte felfri själv :-) )
    Innehållet i texten intämmer jag dock med. Jag ska nog satsa på Indien, Brasilien nu :-) Trevlig höst!

    / Cicci

Skriv en kommentar