Hur man tjäna pengar via en webbsida eller blogg

11/08/2009 | 0 Comments

I denna artiklen tar vi upp hur man tjänar pengar på Internet med hjälp utav en webbsida eller blogg. Läs hela denna artiklen så kommer du att bli häpen hur lätt det igentligen är! Vi listar flera exempel på hur man kan bli rik eller få mer pengar i plånboken varje månad…

Tjäna pengar genom att ha reklam på din hemsida

Genom att ha intresse av något så kan man starta en webbsida inom det. Om vi säger att du älskar att spela fotboll samt att kolla på det genom TV:n, då har du ju hur mycket som helst att skriva om. Du kan skriva om vad du tycker om alla dem olika fotbollslagen det finns därute, eller varför inte skriva om olika fotbollsspelare?

Det vi menar med detta är att har man intresse av något så ska man börja med att skriva om det. Sedan när du har skrivit lite innehåll på din sida om detta så kan du lägga till reklam som är enkelt att fixa. Genom TradeDoubler kan du htta en massa relaterad reklam till det du ska ha på din nya webbsida eller blogg. Eller varför inte välja världens största annonsnätverk Google Adsense som är en av våra första rekommenderationer?

Så mycket kan man tjäna på provision från olika företag

Alla dem olika affiliate nätverken som finns på Internet erbjuder en antingen provision för det du hjälper dem att sälja eller så får du betalt per klick från din sajt. Det bästa är nog att ta betalt på provision, det ger dig mer pengar i längden enligt våra erfarenheter. Och vi har erfarenheter tack vare alla våra andra sajter på nätet, cirka 15 sycken, inklusive denna.

Genom att ta få betalt genom provision så kan du tjäna från 10 kronor upp till flera tusen kronor, beroende på vad du hjälper till att sälja. Blir man erbjuden 25% eller mer i provision så är det bra, men det finns dem som betalar runt 65% eller mer om du hjälper dem att sälja till dina besökare.

Har men en inriktning på den amerikanska/engelska marknaden så är ett väldigt hett tips clickbank, där får man riktigt bra provision. Samt att det finns en hel del saker att välja mellan.

Vad väntar du på? Börja tjäna pengar redan idag!

Har du haft i åtanke att starta en blogg eller hemsida inom något som du har intresse av? Då ska du inte vänta längre, börja redan idag genom att beställa en plats på ett webbhotell samt att registrera ett domännamn för din nya sajt. Vi rekommenderar dig då Webbdo som har ett mycket bra webbhotell som även vi använder!

Tillagd under: Tjäna pengar

Skriv en kommentar