Bläckpatroner och affiliate

14/12/2009 | 0 Comments

Att bli affiliate åt ett företag på nätet är inte svårt. Det räcker att man ansluter sig till ett affiliatenätverk och letar upp ett företag som passar till bloggen eller hemsidan man har. Sen är det bara att lägga upp reklamen från firman och tjäna pengar på det.

Så här enkelt är det faktiskt, dock så är vissa branscher svårare att få ut pengar av än andra. Om vi exempelvis väljer ett företag som säljer bläckpatroner, då är vi inne på en väldigt het marknad där varje återförsäljare får slåss om sin plats i sökmotorerna. Jag personligen skulle aldrig välja att bli affiliate åt ett sånt företag, för jag vill inte konkurrera med andra inom det området. Det tar helt enkelt för lång tid. Man måste då skriva en massa artiklar inom området där rubrikerna och innehållet måste vara bättre än alla andras för att man ska komma högt upp i SERPen. En bra rubrik är köp dina bläckpatroner här som oftast de som vill ha patroner för sin skrivare söker på.

Vill du börja sälja bläckpatroner?
De största affiliatenätverken i Sverige till hand håller företag som man kan ansöka till för att sälja bläckpatroner. Och dessa är TradeDoubler och Affiliator, det finns förstås fler men dessa är att rekommendera! Så starta en webbplats idag och börja tjäna pengar du också genom att ha reklam om patroner.

Tillagd under: Tjäna pengar

Skriv en kommentar