Att tjäna pengar via Internet

17/11/2009 | 0 Comments

Internet har nu blivit så stort att det inte går att stoppa. Alla har något att göra med det om man använder det, även fast man inte har en webbsida. De som har en blogg eller hemsida tjänar pengar genom reklam eller att sälja saker till sina besökare. De som inte tjäna pengar via Internet idag kommer troligen att göra det i framtiden, det får tiden utvisa och hur ägaren av sajten ställer sig till reklam och annonsering via nätet.

Har du en sajt? Idag har var och varannan man träffat en webbplats i form av en blogg eller annat publiceringsverktyg. Det är enkelt och inga kunskaper av html krävs. Den som har ork och tid tycker jag ska starta en blogg för att få extra pengar på kontot. Pengarna kommer att komma in snabbare än man tror, och det bästa är att man har roligt när man tjänar dessa pengarna.

Hur skaffar med reklam till sin webbplats eller blogg? Det finns idag ett flertal affiliatenätverk som man kan ansluta sig till kostnadsfritt. Det går snabbt och enkelt, se bara till att du har en blogg eller en webbplats med innehåll innan du ansöker om att få bli återförsäljare (affiliate).

Tillagd under: Tjäna pengar

Skriv en kommentar